Grip op uw organisatie

Als persoon of als ondernemer heeft u graag grip op uw organisatie. Ludy Meijer Administratie & Advies verzorgt de administratie, de jaarrekeningen en fiscale aangiftes voor particulieren en bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf, maar is bovenal organisator, verbinder en sparringpartner. Ludy Meijer Administratie & Advies is het administratieve organisatorische verlengstuk van u. Zo kunt u zich concentreren op de zaken waar u goed in bent of waarvoor u de organisatie uiteindelijk bent gestart.

We zijn oprecht betrokken bij u of uw onderneming. Als uw sparringpartner en vertrouwenspersoon denken we met u mee en geven we objectieve adviezen. Dat is ondersteuning waar u echt wat aan heeft.

 

Oplossing op maat

Ludy Meijer Administratie & Advies biedt u altijd een oplossing aan die volledig op maat van uw bedrijf is gesneden. De aanpak van Ludy Meijer Administratie & Advies kenmerkt zich door een uitstekende service, flexibiliteit, tijdige en juiste voorstellen, rapportage en een goede advisering. Kortom, een partner die pro-actief  meedenkt.

 

Neemt u voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over mijn werkervaring, contact met mij op:

Ludy Meijer

Telefoon: 06-21662470

Email: info@ludymeijer.nl

 

 

Op al onze diensten en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.