Uitbesteden administratie

Ondernemers uit het midden en kleinbedrijf kunnen hun volledige administratie door Ludy Meijer Administratie & Advies laten verzorgen. Omdat de cijfers altijd moeten kloppen, maakt Ludy Meijer Administratie & Advies met u vooraf goede en werkbare afspraken over uw boekhouding, salarisadministratie en het crediteuren- en debiteurenbeheer en de fiscale aangiftes. Door periodieke rapportages aan de hand van een persoonlijke uiteenzetting over de cijfers weet u altijd hoe uw bedrijf ervoor staat.

Met Ludy Meijer Administratie & Advies worden uw administratieve lasten verminderd, door het zoeken naar kostenbesparende mogelijkheden. U bent altijd up-to-date geïnformeerd en u kunt zich dan ook meer richten op de wensen van uw klanten en de ontwikkelingen in uw markt.

 

Jaarrekening & fiscus

Ook voor het opstellen van de jaarrekening bent u bij Ludy Meijer Administratie & Advies aan het juiste adres. Gezamenlijk bekijken we welke zaken op de onderneming van toepassing zijn. U als ondernemer bepaalt welke informatie u van Ludy Meijer Administratie & Advies wilt ontvangen. U heeft de keuze uit maand-, kwartaal- of een prognoserapportage. Uiteraard verzorgen wij ook voor u de diverse fiscale aangiftes.

 

ZZP en administratie

ZZP-ers eenmansbedrijven kunnen eindelijk aan de slag met een eenvoudig en gratis boekhoudprogramma. Audiss Easy is geschikt voor de Excelversie 2011 van de Mac en de Excelversies 2003, 2007 en 2010 van Windows. Dit programma, geschikt voor eenmansbedrijven, is zeer eenvoudig te bedienen en na het invoeren van de mutaties heeft u met een druk op de knop een resultatenrekening of btw-aangifte.

Voor het aanvragen van en/of aanmelden voor Audiss Easy klik hier

 

Controller voor het MKB

Veel ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf lopen tegen het probleem aan dat niemand binnen de eigen organisatie de kennis heeft de cijfers naar directie- en managementniveau te vertalen. Toch is die financiële vertaalslag uiterst essentieel voor het nemen van de juiste (bedrijfs)beslissingen. Om dit dilemma op te lossen,  kunt u als ondernemer een beroep doen op Ludy Meijer Administratie & Advies.

 

Uw bedrijfsbelang

Ludy Meijer Administratie & Advies staat u als ondernemer met een vooraf afgesproken regelmaat terzijde, bijvoorbeeld één dag per week. Zij vertaalt de financiële verslaglegging naar acties voor de diverse bedrijfsonderdelen. Wij communiceren op ieder niveau binnen het bedrijf. Door onze financiële achtergrond en de meer dan ruime ervaring in diverse branches zowel profit als non-profit weten wij de juiste vertaalslag te maken. Ons belang is uw bedrijfsbelang.

 

De voordelen op een rijtje

De ondernemer die een beroep doet op Ludy Meijer Administratie & Advies haalt een sparringpartner in huis die er in een beperkt tijdbeslag voor zorgt dat het bedrijf verandert in een pro-actieve onderneming. De andere voordelen voor u als ondernemer zijn:

  • inventarisatie van de benodigde rapportages;
  • duidelijke en gestructureerde presentaties;
  • heldere onderbouwing van de benodigde rapportages;
  • bespreking van de rapportages en de daarop te nemen acties;
  • kostenbesparende mogelijkheden inventariseren en initieren.

Ludy Meijer Administratie & Advies! Niet alleen omdat de cijfers moeten kloppen, maar ook op een juiste manier worden vertaald, zodat uw onderneming rendeert.

 

Tevens sinds augustus 2013 initiatiefneemster/coördinator van Bites & Business Drenthe. Hét netwerkconcept voor dé ambitieuze ondernemende vrouw zowel zelfstandig als in loondienst.